CZOV Zanglust heeft in 2014 haar 75 jarig bestaan gevierd!

De Christelijke Zang en Oratorium Vereniging Zanglust werd officieel opgericht op 8 juli 1939 en vindt zijn oorsprong in een fusie tussen het kerkkoor van de Hervormde Gemeente Heemse en de Christelijk Gemengde Zangvereniging Zanglust uit Heemse.

CZOV Zanglust is in de afgelopen zeven decennia uitgegroeid tot een veelzijdig zang– en oratoriumkoor, mede dankzij de inspirerende en enthousiaste muzikale leiding van dirigent Wolfried Kaper (sinds januari 1978).

De jaarlijkse concerten worden op hoog niveau uitgevoerd en veelal begeleid door het Ensemble Conservatoire en zijn steeds weer een muzikaal feest voor koorleden en publiek.

Begeleiding door professionele musici is kostbaar en wordt helaas steeds duurder, mede dankzij hoge reiskosten.

Om het hoge niveau vast te houden zoekt CZOV Zanglust Vrienden en Donateurs, die wij digitaal of (aan digibeten) per post op de hoogte houden van onze activiteiten/concerten.

Donateurs dragen minimaal € 25 per jaar bij. Zij ontvangen € 2,50 korting per toegangskaart (maximaal 2 kaarten). *

Vrienden dragen minimaal € 85 per jaar bij; hiervoor ontvangen zij jaarlijks 2 gereserveerde plaatsen per concert inclusief een programmaboekje en koffie/thee in de pauze.

Extra voor Vrienden:

Enkele weken voor het jaarlijkse concert worden de Vrienden uitgenodigd voor een lezing. Het concertrepertoire en ook de visie van de dirigent wordt op deze bijeenkomst toegelicht.

Hierdoor wordt het concert een nóg groter luisterfeest!

Stuur spoedig de ingevulde Donateurs/Vriendenkaart (download) in of geef hem mee aan een koorlid.

Bij voorbaat onze hartelijke dank,

Koorleden, dirigent en bestuur.

 

  

* zakelijke donateurs krijgen bij een minimale bijdrage ad € 100 per jaar  

hun logo op de website en ook in het programmaboekje, bovendien een  

aantal vrijkaarten voor gereserveerde plaatsen per concert in overleg

telefoon voorzitter 0523852168; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

. 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com